Oktoberfest Linköping

Oktoberfesten är ett stort folkevent, som kommer att finnas i många delar av Sverige under hösten och blir i Linköping. Årets Oktoberfest i Linköping hålls på Stångebrofältet mellan den 4 och 6 oktober.

Oktoberfest Norrköping

I år är det dags för oktoberfest i Norrköping. Tillställningen kommer att hållas på Tyska torget mellan den 11 och 13 oktober.

Oktoberfest Jönköping

I år kommer oktoberfesten i Jönköping att hållas på Knektaparken mellan den 24 och 27 oktober. Alla är hjärtligt välkomna att fira ett roligt event, som ursprungligen kommer från München i Tyskland.

Oktoberfest Kalmar

Oktoberfesten är ett event som kommer finnas i många delar av Sverige under hösten och en av stoppen är i Kalmar. Årets Oktoberfest i Kalmar hålls på Fredrikskans mellan den 20 och 22 september.

Oktoberfest Helsingborg

Då var det återigen dags för en oktoberfest i Helsingborg och årets festligheter hålls på Gröningen i Helsingborg mellan den 27 och 29 september.

Oktoberfest Skövde

Nu har 2018 kommit och årets oktoberfest i Skövde börjar närma sig. Njut av en fantastisk atmosfär på oktoberfesten i Skövde, som är precis som den i München.

Oktoberfest Malmö

Nu var det återigen dags för oktoberfest i Malmö. Förra året blev ett lyckat firande och vi vill därför slå till på stort i år igen.